Le Muselet d'Or Waasmunster Sint-Niklaas

Culinair genieten bij u thuis
Traiteur van dienst

De traiteurdienst van Le Muselet D'Or in Waasmunster bij Sint-Niklaas levert niet alleen in het Waasland, Antwerpen of Gent, maar ook elders in Vlaanderen! Traiteur Sven zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten bij u thuis, met alle voordelen en al het lekkers van een gastronomisch restaurant.

Onze verzorgde diners zijn niet te versmaden. Onze unieke barbecues kunnen het hele jaar door een leuk alternatief zijn voor het klassieke etentje bij u thuis. Wat u ook organiseert of hoeveel mensen u ook bij u thuis ontvangt, Le Muselet d'Or regelt het voor u.

Hoe werkt de traiteurdienst?

Of het nu gaat om de opening van een nieuwe zaak, een communie, familiefeest, receptie, tafelen met vrienden of zakendiner: wij bieden u allerlei soorten barbecue's aan, een gezellig dinner, walking dinner, of een verse, bij u bereide paëlla...

Hebt u persoonlijke wensen of suggesties, dan gaan we rond de tafel zitten om die met u te bespreken. Wilt u een stevig stuk vlees of houdt het het liever licht met vis? Moet het vegetarisch zijn of rekening houdend met diabetes?

Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden volgens uw budget en wensen

Voor grotere events op locatie kunt u altijd een beroep doen op de catering services van Le Muselet d'Or.