Waasmunster - Sint-Niklaas - Antwerpen - Gent

Traiteur

Traiteur Sven Baert uit Waasmunster bij Sint-Niklaas zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten bij u thuis, met alle voordelen en al het lekkers van een gastronomisch restaurant.

Aanbod traiteur

Of het nu gaat om de opening van een nieuwe zaak, een communie, familiefeest, receptie, tafelen met vrienden of zakendiner: wij bieden u allerlei soorten barbecue's aan, een gezellig diner, walking dinner, of een verse, bij u bereide paëlla... Chef Sven bereidt steeds maaltijden en gerechten met verse en hoogstaande kwaliteitsingrediënten.

Traiteurservice op maat

Hebt u persoonlijke wensen of suggesties, dan gaan we rond de tafel zitten om die met u te bespreken.

  • Wil je een stevig stuk vlees of houdt het het liever licht met vis?
  • Moet het vegetarisch zijn of rekening houdend met diabetes?

We houden graag rekening met specifieke wensen; met onze traiteurservice op maat is alles bespreekbaar. Contacteer de traiteur voor bijkomende info

Waasmunster, Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen, Vlaanderen & Nederland!

Uiteraard in het Waasland, in Antwerpen en regio Gent, maar ook elders in Vlaanderen en zelfs in Nederland doen huisgezinnen, groepen, verenigingen en bedrijven beroep op de kwaliteitstraiteur Le Muselet d'Or!

Prijzen Traiteur

Traiteurdiensten worden doorgaans op maat aangeboden. Had je toch graag een idee van de prijs voor een bepaalde maaltijd en/of gerecht, neem dan even contact op met de chef voor bijkomende info, mogelijkheden en prijzen.

>> Sven Baert chef-kok, traiteur Le Muselet d'Or